Pisicile au cerințe alimentare specifice, așa că sunt multe de luat în considerare atunci când alegeți cea mai bună hrană uscată pentru pisoi. Pisicile junior cresc mult mai repede decât pisicile adulte și trebuie să le hrăniți echilibrul corect de nutrienți.

Va trebui să descoperi ce fel de hrană pentru pisici este cea mai bună pentru prietena ta felină și nevoile sale. Unii pisoi sunt predispuși la stomacuri sensibile sau alergii, afectând decizia ce privește tipul de hrană pe care le-o puteți hrăni.

S-ar putea să descoperi că pisoiul tău nu este un fan al anumitor alimente, dar nu te supăra – o mulțime de opțiuni vor potoli gusturile felinei tale capricioase. Și nu uitați, preferințele lor gustative se vor schimba în timp.

Iată trei dintre cele mai bune opțiuni de hrană uscată pentru pisici:

Hrana pentru pisoi Royal Canin Kitten

Royal Canin este o marcă de hrană pentru animale de companie destul de populară. Această gamă specifică este formulată pentru pisoi cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni. Este plina de antioxidanți și minerale care sunt bune pentru creșterea pisicilor.

Hrana uscată pentru pisoi este făcută din croșete mici, ușor și plăcut de mâncat pentru gurile mici. Este, de asemenea, produsă cu arome grozave, având un gust apetisant și o textură pe care majoritatea pisicuțelor o vor adora.

Și în timp ce pisicuța ta se delecta de gust, corpul i se va bucura de beneficii. Alimentele acestea ajută la digestie, sprijină întărirea sistemului imunitar și le umple cu vitamine. Comandă de aici Royal Canin Kitten.

2. Mâncarea Hill’s Science Diet Kitten

Hill’s – Science Diet este încă un alt brand binecunoscut de hrană pentru animale de companie și este iubit de mulți. Este, de asemenea, recomandat de către veterinari. Nu există coloranți, arome sau conservanți artificiali în această gamă de alimente fin lucrată. Hrana Hill’s Kitten aduce hrana uscată cu un gust deosebit cu ingrediente naturale și o combinație sănătoasă de nutrienți. 

Pisicuța dumneavoastră va primi o doză sănătoasă de uleiuri de pește, vitamine B12, C și E, taurină și proteine de înaltă calitate. Hrana pentru pisoi Hill’s este potrivita si pentru pisici adulte gestante sau pisici care alapteaza.

3. Hrană Royal Canin pentru pisici sterilizate

Odată ce vă sterilizați pisoiul sau pisica, este posibil ca acesta să treacă prin modificări hormonale, care pot provoca creșterea în greutate. Această hrană uscată specializată de la Royal Canin a fost dezvoltată pentru a ajuta mica felina să mențină o greutate sănătoasă.

Face acest lucru cu grăsimi mai reduse , care sunt ajustate din hrana normală pentru a promova o greutate sănătoasă după operație. Există, de asemenea, o mulțime de antioxidanți și vitamine, precum și calciu și fosfor.

Poți fi sigur că pisoiul tău primește tot ce are nevoie pentru a dezvolta oase puternice, o digestie excelentă și un sistem imunitar puternic. Hrana Royal Canin Sterilised Kitten este conceputa pentru animalele cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 luni, iar crochetele sunt ușor de mușcat cu dinții încă în creștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *